SoftwareMaster.hu - Alkalmazás és webfejlesztés mesterfokon! Hungarian English
Regisztrált Android fejlesztő Apple iOS fejlesztő Windows alkalmazás fejlesztő Bacskó Levente Zsolt - LinkedIn Bacskó Levente Zsolt - Facebook Bacskó Levente Zsolt - Skype

Robotkupa Nyíregyházán

(2018. 02. 23.)

Idén is megrendezzük a Magyar Ifjúsági Robot Kupát, aminek a Nyíregyházi Egyetem ad otthont.

Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2018

További információk itt: NJSZT - Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2018


Felhő alapú technológiák

(2017. 04. 04.)

Mai nap előadást tartottam a Gépészeti Szakközépiskolában Mátészalkán az informatika szakos és OKJ felsőfokú IT képzéstben részt vevőknek a felhő alapú technológiákról, és azok szerepéről a vállalkozások infrastruktúrájában.

Felhő alapú rendszerek

Az előadás során megmutattam, hogyan tudnak a cégek üzleti előnyt szerezni felhő alapú rendszerek bevezetésével, beszéltünk a technológia előnyeiről és hátrányairól, alkalmazhatósági területeiről.

Létrehoztunk együtt a MS Azure felhőszolgáltatásban egy SQL adatbázist, majd teszteltünk egy alkalmazást, ami egy normál Windows platformra írt alkalmazás, de az adatbázisát felköltöztettük felhőbe.

Láthatták a tanulók is, hogy addig, amíg van akár egy mobiltelefonról megosztható internet a közelben, az üzleti alkalmazás gördülékenyen működik, és a cég adatai teljes biztonságban lehetnek.

A kérdések között elhangzott egy nagyon fontos, amire szeretnék itt is választ adni.
A kérdés így szólt: "mennyire érezhetik a cégek biztonságban az adataikat ha egy online elérhető helyen tárolják?".
A válaszom erre az volt: "mennyivel érzi biztonságosabbnak egy helyi rendszergazda által bütykölt szervert, amik általában a frissítések és távelérés miatt ígyis-úgyis internetre vannak kötve, mint mondjuk a Microsoft kiszolgálóparkját?"

Az előadáshoz tartozó prezentáció az alábbi linken érhető el: http://softwaremaster.hu/data/files/FelhoAlapuRendszerek.pptx


Kiállítás az Opel Csősz Kft. Business Class rendezvényén.

(2016. 04. 30.)

Mai nap bemutatót tartottam a mobiltechnológiák felhasználási lehetőségeiről kedves partnerem, az Opel Csősz Kft. Business Class Service rendezvényén, ahol minden érdeklődő megtekinthette milyen eszközökkel tudja modernizálni vállalkozását.

Felhő alapú rendszerek

Ha szeretné Ön is megtudni, hogyan segítheti vállalkozását a legújabb informatikai lehetőségekkel, keressen bizalommal. Nem szeretne saját kiszolgáló gépet és szerver szobát fenntartani? Segítünk a megfelelő felhő alapú szolgáltatások kiválasztásában és beüzemelésében, akár egyedi, cégre szabott felhő alapú szoftverekkel is.


Korszerű IT megoldást keres?

IT hatékonyságnövelés

A cégek hatékonyságát jelentősen befolyásolja, hogy milyen informatikai rendszereket használnak. Egy régi, nehezen használható, vagy már hivatalos támogatás nélküli szoftver valós veszélyt jelent a mindennapi üzletmenetben.

Ha szeretné, hogy vállalkozása még hatékonyabbá váljon, kérem keressen fel, hogy egyéni, személyreszabott alkalmazással segítsem mindennapi üzleti tevékenységeit.


 


Mobil nézet